ICO 20090729

Har skrivit tidigare dagar att vi haft en del massiva lektioner, men dagens tar nog priset i mastighet med tre på varandra följande lektioner med FA:s troslära/doktriner. Det Ni. För att koppla av från detta gjorde vi en liten utflykt några av oss till
ett litet café som bar namnet "Piaf", ikväll. Tror inte, trots namnet, att det var speciellt fransk-inspirerat. Där var trevlig personal och vi hade en avkopplande stund med "black-coffee". Men bitsocker går ju inte att uppringa på ett enda café i detta land.  Det fick jag allt fixa själv första fredagen; jag köpte mej ett paket på en stormarknad, råsocker till på köpet.
Engelsmännen har inte riktigt förstått innebörden i den känsla som slår emot en, vid intagandet av kaffe med 1! sockerbit!
Sicken lång utläggning det blev omkring detta ämne nu då. Slänger med någon bild på kaffegänget och kunde inte låta bli att fota en för svenska förhållanden en helt otänkpar el-lednings-dragning på Herrummet! Fina blomsteruppsättningar har de också på husfasaderna!
Allt gott!/Blessings! Per-Uno


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0