ICO 20090907


Skapligt fin gest av Luftfartsverket att parkera denna kärra mitt framför
SK524 när jag gled in på ankomstplattan på Landvetter!!!

ICO 20090907


Fastän landbacken var mulen när vi lämnae Heathrow så lyste solen
fantastiskt "där ovan molnen", som för övrigt såg ut som bomull och
mjukt och gott att vandra på! Nåja, lite kallt kanske!!!

ICO 20090907


Majorerna Merci och Jiya från Indien Östra Territoriet, precis innan vi
Heathrow Airport i London!

ICO 20090907


24 värmeljus lyser, utspritt över hela Världen! De symboliser oss 24
delegater från 19 territorier i Frälsningsarmén!

ICO 20090907


Gudstjänst på söndagen den 6 september!

ICO Avslutningsinlägg 20090908

Hejsan! Här kommer mitt sista inlägg för tiden på ICO i London!
Nu är jag hemma och resan till Sverige och Göteborg gick alldeles utmärkt!
Piloten och hans besättning ahde oljat mskinerna väl, så vi var 20 min. före tidtbell hemma på Landvetter, oxch där stod ett helt plan och väntade på just mej och sa välkommen! Se bilderna strax!
På söndagen hade vi två gudstjänster och middag där emellan! Den avslutande ljuständningen var också en stark upplevelse där vi tände ett värmeljus för var och en av oss och placerade den på en världskarta! Tjugofyra värmeljus lyste starkt ut över hela världen!
Nu har jag en väldigt massa upplevelser att sortera i huvudet och även en del praktiska saker att ta tag i med att sortera anteckningar och böcker och en del smutstvätt och små presenter vi utbytt med varanda.
Tack också för  att Du följt mina bravader på 34 Sydenham Hill i London! Nu återvänder jag till jobb och familj med en fantastisk upplevelse i bagaget som jag kommer att bära med mej hela livet och som också kommer att vara mej till stor nytta och glädje och också, hoppas jag, för andra som jag möter!
Guds rika välsignesle och Många hälsningar
/Per-Uno/

ICO 20090905


Detta är en nyare byggnad som general Paul A. Rader lät uppföra 1998,
strax intill Huvudbyggnaden på Sunbury Court!

ICO 20090905


En av målningarna av den svenske konstnären Elias Martin! Målningen
finns i Frälsningsarméns konferenscenter Sunbury Court.

ICO 20090905


S:t Georgs Slottskapell.

ICO 20090905


Här spelar musikkåren så det ekar mellanslottsväggarna!

ICO 20090905


Här marscherar slottsvakterna förbi i snabb takt!

ICO 20090905

Hej igen! Två inlägg samma dag! Nu kan jag avslöja att vi varit på Vindsor Castle, strax nordväst om London! Det Kungahusets weekendresidens och som de även nyttjar vad jag kan förstå på sommaren, för det ligger så nära London. Det var en fantstiskt fin liten "stad" med Slottet iuppe på en höjd. Fint slottskapell och mycket att se om Henrik VIII och mycket annat. Vaktparaden fanns där och spelade opch marscherade. Allt finns dokumenterat på bild. När vi hade intagit lunch som förresten var väldigt god nere i själva samhället styrde vi kosan till Frälsningsarméns konferenscenter Sunbury Court. Det är där Frälsningsarméns general väljes varje gång det sker. I det huset fanns målningar av en mycket känd svensk konstnär som jag aldrig hört talas om; Elias Martin. Det var väldigt intressant att se. Nu ikväll har vi gemenskapskväll för nu är det på upphällningen! I morrn är sista dagen och då skall vi avsluta det hela med gudstjänster och middag!
Allt gott! Blessings!

ICO 20090905


Vindsor Castle

ICO 20090905


Jag och Steven Merrit, från Detroit, USA

ICO 20090905


Några av mina kollegor från Indien, HongKong, England och USA!

ICO 20090905


Huset jag har vistats i de två senaste månaderna i morgonljus under
fredagsmorgonen!

ICO 20090905

Här kommer en "blogg" som är mer av det mer morgonpigga slaget! Fredagskvällen var den "officiella finalen" på dessa 8 veckor här i London! Idag, skall vi ut och åka, Ni kommer väl ihåg från gårdagens morgonblogg att jag var lite hemlighetsfull om resmålet! Jag är lite lurig i det avseendet fortfarande, men kan avslöja att det blir en utflykt "till en skaplig sommarstuga". Nu blir Ni allt fyllda av förundran vart det är vi skall. Håll ut tills ikväll så får Ni svaret i bild och text!.
Jag får lov att korrigera mej lite för bloggen jag skrev i går; jag sa att jag varit på två banketter i mitt, liv, varav den andra var gårdagskvällens fest. Oj vad jag sa fel! Det var "farväl-buffé"! Det är viktigt att gå ut med rätt information. Det var väldigt trevligt. God plockmat och fina tal som hölls av delegatskollegor och även tillresande gäster från Frälsningsarméns högkvarter. Certifikat på vistelsen här och har vi fått! 
Under senare delen av kvällen blev det lite kvällsgemenskap i loungen där, ett av delegaterna nyinköpt sällskapsspel till tv:n (Wii), var till glädje för oss alla!
Allt gott! Blessings! / Per-Uno

ICO 20090904

Hej igen!
Nu är det dags att skriva ett inlägg igen denna gång på fredagsmorgonen rätt så tidigt! Det är inte vilken morgon som helt, det är den sista fredagen här på ICO. Och det är avslutningsbankett ikväll!
Det är inte ofta jag har varit på bankett kan jag säga. Två gånger för min del; den förssta var 16 juli när jag anlände itll ICO.
Idag har jag lektioner på förmiddagen och förberedelser inför kvällen blir det på eftermiddagen. Morgondagen skall vi ut på heldagsutflykt, resmålet är känt för oss, men jag håller Er lite på sträckbänken och i morgonkväll får Ni ta del av innehållet i min lördag.
På söndagskväll blir det också en bloggartikel och sen på måndagskvällen kan Ni läsa en sammanfattning av Londonvistelsen!
Så här långt, och det är ju nästan allt, har det varit en kanonvistelse! Det som inte blev som jag hade trott var Londonvädret! De två första veckorna stämde det väldigt väl, men i augusti har det varit över förväntan fint väder och även dessa tre dagar i september. Men sent igår kväll och idag på morgonen känns det faktiskt kyligare än någon gång tidigare. Hösten börjar nog sitt antågande!
Allt gott! /Blessings!
Per-Uno

ICO 20090831


Här drog vi förbi med bussen och fyra luftakrobater fladdrar omkring
på några stänger och några alldeles fantastiska saltermortaler i luften!
Platsen är strax utanför Nationalteatern!

ICO 20090831


Här kunde man trycka i sej en kinesisk buffé för strax över 90 sek med
dricka och efterrätt. Kaffet sörjde jag inte så mycket över. Saknar
Löfbergs dock!

ICO 20090831


Picallidilly Circus under måndagsförmiddagen. Lite folk och det gick
smidigt att ta sej fram!

ICO 20090831


Delar av Nationalgelleriet vid Trefalgar Square!

ICO 20090831


Nästan så man skulle kunna tro att jag skaffat ny bil med mina
initialer på slutet! (Internskämt på jobbet)

ICO 20090831

Bank Holliday! Det har vi firat idag och det var inget jag riktigt begriper ännu. (Se även gårdagen krönika), om Ni inte läst den än! Morgonen var lugn med frukost i sedvanlig tid på helgerna, och sen tog jag bussen från Sydenham till Trefalgar Square! Busslinjerna är väldigt bra och råda bussar i överallt, så kollektivtrafiken i London går inte att klaga på!
Efter lite väderstrecksförvirring så hittade jag till skjortbutiken jag varit tidigare men det blev ingen gul skjorta idag heller! Sen sprang jag gata upp och gata ner och kollade i lite souvenirbutiker, också vid de besöken gick jag ut tomhänt! i en sportklädesbutik vid Piccadelly fick jag däremot napp, på sjätte!!!!, våningen fann jag en present till sonen som jag dock inte kan namnge, Jo sonen heter Daniel, men presenten för han läser bloggen har jag förstått. Sen blev det lite mer knallande upp till Oxford Circus och kollade lite där. Var fram till Regent Hall, men Frälsningsarmén var inte öppen på Bank Holliday. Vidare till en busshållplats för att äntra bussen till Trefalgar där jag hoppade av och kollade efter nåt ätbrt. Idag blev det inte "snabbmatsalternativen" utan idag blev det en kinesrestaurant som låg på en bakgata till Nationalgalleriet som jag förresten kikade in på. Inte riktigt min grej kanske att vanka omkring och kolla på tavlor, men det var vackra verk, det hann jag se. Och Kinamaten var fantastiskt god kan jag säga. Rekommenderas om Ni åker till London! Efter denna måltid tog jag bussen hem. Eftersom det var en bit att åka så tog sömnen överhanden efter en stund. Jag hade ändå tydligen lite koll på läåget för jag var vaken när skulle stiga av! För övrigt har jag pysslat med en del egenarbete inför den stundande finalveckan! En del att göra kan jag säga, men ligger bra med i allt.
Bilder följer min vana trogen efter denna text!
Allt gott! Blessings! / Per-Uno

RSS 2.0